Actueel / Traineeship

Meld je aan voor onze inhousedag 17 mei!

16-04-2024 2 minuten

Wil jij samen met een groep enthousiaste young professionals werken aan uitdagende en leerzame veranderopdrachten in zorg, onderwijs en overheid? Maak dan kennis met Jong Morgens!

Op 17 mei organiseren wij onze Jong Morgens Inhousedag, waarin we jullie graag meer vertellen over het werken bij Jong Morgens, onze opdrachten en het traineeship. Het belooft een interactieve middag te worden. Je gaat zelf ervaren hoe het is om als Jong Morgens consultant aan de slag te gaan en we sluiten af met een borrel. Tijdens de borrel is er voldoende gelegenheid om de trainees en collega’s van Morgens te spreken over het werken bij Morgens.

Over Jong Morgens

Als Jong Morgens consultant ben jij klaar om met jouw frisse blik onze klanten in zorg, overheid en onderwijs klaar te maken voor de uitdagingen van morgen. Je volgt een tweejarig traineeship waarin we een goede afwisseling tussen leren en doen aanbieden. Je werkt wekelijks ongeveer vier dagen bij een van onze opdrachtgevers aan uiteenlopende opdrachten. Je ondersteunt en adviseert de klant vaak in functies als projectsecretaris, PMO’er, projectleider en adviseur.
Je volgt daarnaast met je mede trainees het Jong Morgens ontwikkelprogramma. Er zijn maandelijks opleidingsdagen gepland en je krijgt begeleiding en coaching op je opdrachten. Tegelijkertijd heb je volop de ruimte om zelf te innoveren en jouw pad bij Jong Morgens vorm te geven. En werk je mee aan de ontwikkeling van Jong Morgens.

Interesse?

Meld je hier aan!

Ben je op 17 mei verhinderd, maar wil je toch kennismaken met Jong Morgens? Meld je dan aan voor een online kopje koffie of kom naar onze inhousedag op 21 juni.

Heb je nog een vraag? -> neem dan contact op met lianka.bruijnen@morgens.nl / lisa.van.der.geest@morgens.nl 

We kijken uit naar je aanmelding en wie weet tot snel op onze Inhousedag!

Meld je hier aan voor de inhousedag!

Artikel

Projectmanagement met Jong Morgens

30-04-2024 2 minuten
Lees meer
Artikel

Vrije opleidingsruimte binnen het Jong Morgens traineeship

29-02-2024 2 minuten
Lees meer
Artikel

Jong Morgens te gast bij Hogeschool Leiden

23-01-2024 2 minuten
Lees meer
Interview

Mijn weg naar Jong Morgens: voor, tijdens en na het sollicitatieproces

03-01-2024 3 minuten
Lees meer