Over ons

Wij zijn Morgens

Morgens is in 2001 opgericht vanuit de overtuiging dat wij organisaties blijvend fitter kunnen maken. Elke dag begeleiden wij management en teams bij het verbeteren van processen, samenwerking en prestaties!

Vooruitgangskracht

Morgen beter dan vandaag

Morgen beter dan vandaag. Dit geldt niet alleen voor de organisaties waar wij voor werken, maar zeker ook voor onszelf. Met een enthousiast en gemotiveerd team streven we dagelijks naar verbetering zodat wij ook zelf klaar zijn voor de uitdagingen van Morgen. Dat doen we inmiddels alweer 20 jaar.

2001

Mark Elstgeest en Frank van Berkel richten samen DOC Advies op in Roelofarendsveen. Hun eerste klant is de ANWB.

2013

DOC Advies groeit, verandert haar naam in Morgens en verhuist naar Leiden.

2016

Koen Janmaat wordt de derde partner van Morgens. Hij vervangt Bas Wijnen, die zijn carrière vervolgde bij energieproducent en -leverancier Vrijopnaam.

2019

Petra van Zeeland wordt de vierde partner van Morgens en ons team telt 40 medewerkers.

2020

Op 1 oktober is Morgens Industries opgericht! Dé partner in de industrie en logistiek voor de realisatie van een toekomstbestendige operatie.

2021

Morgens bestaat 20 jaar! We zijn nu met 52 medewerkers en een netwerk van 51 zzp-ers. Op de teller staan 1631 projecten, 5 onderzoeken en Bob Willemsen is de vijfde partner van Morgens. Ook hebben we een nieuwe spin-off van Morgens in de markt gezet: Morgens Online Meetings.

Morgens team

Scroll naar rechts