Voor opdrachtgevers

Wat kan Jong Morgens voor opdrachtgevers betekenen?

Jong Morgens is een nieuw initiatief van Morgens rond jonge talenten die zich inzetten om organisaties in zorg, onderwijs en overheid te ondersteunen bij hun uitdagingen van vandaag én morgen.

Heb jij een project en kun je daarvoor frisse inspiratie of extra handen gebruiken? Lees dan hieronder waarin onze trainees jou kunnen ondersteunen.

De talenten van Jong Morgens …

Zijn breed inzetbaar

Zij ondersteunen programma’s en projecten als projectsecretaris, PMO’er, projectleider, adviseur, coördinator, beleidsmedewerker, business analist of communicator.

Zijn ambitieus, ondernemend en actiegericht

Ze werken vanuit een frisse blik, brengen energie en plezier en durven te vragen. Met enthousiasme en betrokkenheid creëren zij beweging. Werken met Jong Morgens is leuk! Ook hebben zij oog voor detail en ontzorgen ze ieder traject met veel sensitiviteit en een proactieve houding.

Zijn maatschappelijk betrokken

Zij zetten zich in voor een duurzame wereld en werken CO2-neutraal. Ze willen graag impact maken in de publieke sector.

Krijgen intensieve coaching

Ze worden begeleid tijdens een project en volgen een uitgebreid opleidingsprogramma bij de Morgens Academy. Ze maken gebruik van beproefde Morgens kennis en technieken op het gebied van programma-, project- en verandermanagement.

 

Lees meer over onze projecten of onze talenten

Hoe werkt het?

1. Intakegesprek​

Heb je een project dat niet van de grond komt, processen die verbeterd kunnen worden of sta je aan de start van een groot programma waar je frisse energie en goede ondersteuning kunt gebruiken?​
Een van onze talentbegeleiders gaat graag met je in gesprek om de vraag te achterhalen en te bepalen of en welke trainee zou passen.​

2. Kennismaking

We stellen je voor aan de geselecteerde trainee, om te kijken of er een wederzijdse match is. ​
Is er een match, dan zorgen we dat de trainee zo snel mogelijk aan de slag kan. De trainee wordt ingehuurd voor een bepaalde tijd. Meestal is dat voor ongeveer 32 uur per week en duren opdrachten zo’n 6-8 maanden. ​
We stemmen de lengte natuurlijk graag af op jouw behoeften.​

3. Van start​

De trainee start op de afgesproken datum. Een of meerdere projecten worden toegewezen aan de trainee.​ De trainee krijgt vanuit Morgens voldoende begeleiding om het project succesvol uit te voeren. Denk hierbij aan coaching en training.​

Klaar voor een succesvolle samenwerking!​

Onze trainees hebben bij onderstaande opdrachtgevers hun talenten al mogen benutten:

 

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Meer lezen?

Neem een kijkje op onze blog en lees meer over onze Jong Morgens talenten en hun opdrachten in de publieke sector.

Een dag op stap in de Europese wijk van Brussel

25-05-2023 3 minuten
Lees meer

Maak kennis met Annebel Smit

11-05-2023 2 minuten
Lees meer

De voordelen van een traineeship bij Jong Morgens

09-05-2023 3 minuten
Lees meer

Energizer van de maand: Knieën tikkie

03-05-2023 < 1 minuten
Lees meer