Voor opdrachtgevers

Wat kan Jong Morgens voor jou betekenen?

Jong Morgens is een nieuw initiatief van Morgens rond jonge talenten die zich inzetten om organisaties in zorg, onderwijs en overheid te ondersteunen bij hun uitdagingen van vandaag én morgen.

Heb jij een project en kun je daarvoor frisse inspiratie of extra handen gebruiken? Lees dan hieronder waarin onze trainees jou kunnen ondersteunen:

De talenten van Jong Morgens …

Zijn breed inzetbaar

Zij ondersteunen programma’s en projecten als projectsecretaris, PMO’er, projectleider, adviseur, coördinator, beleidsmedewerker, business analist of communicator.

Zijn ambitieus, ondernemend en actiegericht

Ze werken vanuit een frisse blik, brengen energie en plezier en durven te vragen. Met enthousiasme en betrokkenheid creëren zij beweging. Werken met Jong Morgens is leuk! Ook hebben zij oog voor detail en ontzorgen ze ieder traject met veel sensitiviteit en een proactieve houding.

Zijn maatschappelijk betrokken

Zij zetten zich in voor een duurzame wereld en werken CO2-neutraal. Ze willen graag impact maken in de publieke sectoren.

Krijgen intensieve coaching

Ze worden begeleid tijdens een project en volgen een uitgebreid opleidingsprogramma bij de Morgens Academy. Ze maken gebruik van beproefde Morgens kennis en technieken op het gebied van programma-, project- en verandermanagement.

 

Lees meer over onze talenten

Onze trainees hebben bij onderstaande opdrachtgevers hun talenten al mogen benutten:

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Ambities realiseren, een combinatie van doen en leren

20-04-2022 3 minuten
Lees meer

Meld je aan voor de inhousedag!

13-04-2022 < 1 minuut
Lees meer

Waarom een young professional direct waarde kan toevoegen binnen een projectmanagementopdracht

23-03-2022 3 minuten
Lees meer

Maak kennis met Thomas

15-03-2022 2 minuten
Lees meer