Solliciteren? Ben je geïnteresseerd in het Jong Morgens Traineeship, lees dan meer informatie in onze vacature!

Bekijk de vacature!

Werken bij Jong Morgens

Ben jij ons volgende Jong Morgens talent?

Als Jong Morgens talent maak jij met jouw frisse blik onze klanten in zorg, overheid en onderwijs klaar voor de uitdagingen van morgen. Je wilt aanpakken, ondernemen en jezelf ontwikkelen. Dit doe jij samen met jouw medetalenten met wie je het Jong Morgens ontwikkelprogramma doorloopt. Naast samenwerken kun je ook zelfstandig projectmatig werken en ben je analytisch sterk.

Een Jong Morgens talent onderscheidt zich door een hoge ambitie, snelle leercurve en oog voor detail. Daarnaast heb je een proactieve houding en veel sensitiviteit voor je werkomgeving. Je bent geïnteresseerd in het verbeteren en veranderen van organisaties, voelt je snel betrokken en hebt een positieve instelling.

Waar staat Jong Morgens voor?

We gaan niet voor dikke rapporten, maar brengen beweging in teams en organisaties en laten medewerkers groeien in hun werk, zodat ze – ook als Jong Morgens al lang weer weg is – zelf iedere dag verbeteren.

We focussen ons op de menselijke kant van verandering en zorgen voor draagvlak en duurzame gedragsverandering binnen de zorg, overheid en onderwijs. Ook binnen ons eigen team staat Continu Verbeteren centraal. We dagen elkaar uit, leren van elkaar en – niet onbelangrijk – hebben veel plezier met elkaar.

Wat ga je doen als je komt werken bij Jong Morgens?

Jong Morgens wil jonge talenten met frisse energie een plek geven om zich te kunnen ontwikkelen als consultant en hen de kans geven een steentje bij te dragen aan de maatschappij. In twee jaar tijd krijg je als jong talent intensieve coaching en begeleiding, doe je kennis en ervaring op tijdens opdrachten bij verschillende organisaties in de zorg, onderwijs en/of overheid en sta je samen met jouw team aan het roer van Jong Morgens. Er is voldoende ruimte om te ondernemen en te innoveren. Jullie bepalen wat er nodig is om jezelf nog beter te kunnen ontwikkelen.

Als Jong Morgens talent adviseer en ondersteun jij organisaties als projectsecretaris, PMO’er, projectleider, adviseur, onderzoeker, coördinator, business analist of communicator. In je opdrachten ontzorg en ondersteun je projectleiders en programmamanagers en voorzie je hen van een frisse blik. Dit doe je vier dagen in de week, waarnaast je één dag in de week de ruimte hebt voor jouw ontwikkeling d.m.v. opleidingen en de innovatie van Jong Morgens. Lees hieronder meer over de week van een Jong Morgens consultant of ga naar onze blogs om meer te lezen over onze projecten.

Hoe ziet de week van een Jong Morgens consultant eruit?

Je werkt vier dagen in de week op jouw opdracht. Daarnaast heb je één dag in de week alle tijd voor Jong Morgens en jouw ontwikkeling. Gedurende de week is er ook tijd om bijvoorbeeld met je mentor bij te praten, een nieuwe collega te leren kennen of gewoon lekker even te wandelen. Zo houden we die frisse blik lekker fris!

Wat doe je voor je opdrachtgever?

Als Jong Morgens consultant werk je 32 uur in de week voor een externe opdrachtgever. Dit kan binnen de verschillende markten zorg, onderwijs of overheid. Hier help je bijvoorbeeld processen te verbeteren, ondersteun je projecten en leer je een organisatie goed kennen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht komen bij een gemeente, een universiteit of een ziekenhuis. Wil je meer over de inhoud weten van een opdracht? Lees dan deze blog over de opdracht bij de GGD GHOR van Kimberly.

Wat doe je voor Jong Morgens?

Naast het werk wat je doet voor je opdrachtgever, heb je 8 uur in de week de tijd voor Jong Morgens. Je hebt opleidingsdagen waarop je meer leert over o.a. projectmanagement, adviesvaardigheden en jouw persoonlijke drijfveren. Of je werkt aan het ‘runnen’ van Jong Morgens. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van carrièredagen en de inhousedag, FUN-activiteiten organiseren, de website bijhouden of de opleidingsdagen inplannen. Jij staat met jouw team aan het roer en bepaalt welke kant jullie op willen varen.

Voorbeeld agenda van een Jong Morgens consultant:

Werken bij Jong Morgens - onze consultants vertellen

Op de koffie?

Wil jij de ervaringen horen van een van de huidige Jong Morgens consultants? Laat je telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen contact met je op voor een (online) bakkie koffie!