Solliciteren? Ben je geïnteresseerd in het Jong Morgens Traineeship, lees dan meer informatie in onze vacature!

Bekijk de vacature!

Het Jong Morgens ontwikkelpad

Lees hier hoe het tweejarige opleidingsprogramma van Jong Morgens verloopt, waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Start

Tijdens de kick-off maak je kennis met Morgens en je collega's. Je leert elkaar beter kennen en er is aandacht voor het team dat jullie vormen. Verder maak je kennis met jouw mentor. Naast gezelligheid en ontwikkeling is actief doorpakken een belangrijk kenmerk van Jong Morgens. Al snel begin je bij jouw eerste opdracht bij de klant.

Fase

1

De consultancytoolbox trekken we direct al open! Je leert hoe je een opdracht gestructureerd aanpakt en welke handige tools je hierin kan gebruiken. Je gaat aan de slag met Lean, doet projectmanagementkennis op, leert zakelijk schrijven en verdiept je verder in jouw persoonlijkheidstype. Ook leer je van en met elkaar tijdens de intervisiebijeenkomsten.

Fase

2

Nu je geland bent binnen Jong Morgens, is er ruimte om jezelf nog beter te leren kennen. Met jouw team ga je in een 2-daagse ontwikkeltraining op locatie werken aan op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert wat jouw drijfveren, communicatiestijl en verdere ontwikkelpunten zijn.

Fase

3

Nu je de basis op orde hebt, is er in het tweede jaar ruimte voor verdieping. Je gaat aan de slag met jouw rol in een groep en hoe je invloed kunt uitoefenen vanuit jouw positie. Met jouw begeleider werk je verder aan jouw persoonlijke ontwikkelvraag en is er ruimte voor eigen invulling van de opleidingskalender.

Fase

4

Aan het einde van het programma ronden we af met een gezamenlijk MVO project. Ook is het tijd om je klaar te maken voor de volgende stap. In welke sector wil jij je verder ontwikkelen en welk expertisegebied van Morgens wil jij verder ontdekken?

Eind

Na 2 jaar zit het Jong Morgens programma erop. Je hebt een volle rugzak aan ervaring en kennis om te in te zetten in je volgende projecten. Je weet nu een stuk beter wie je bent, wat je kan en wat je wil. Je kijkt er naar uit dit verder te ontdekken in een sector van jouw voorkeur. Daarbij heb je een hecht netwerk aan Jong Morgens collega's waar je op terug kunt vallen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over het Jong Morgens programma? Neem dan contact op met Lianka Bruijnen.

Meer weten?

Lees meer over werken bij Jong Morgens.

Artikel

Projectmanagement met Jong Morgens

30-04-2024 2 minuten
Lees meer
Artikel

Tijd voor inzicht in processen klinieksecretariaat Inforsa

19-04-2024 3 minuten
Lees meer
Nieuws

Meld je aan voor onze inhousedag 17 mei!

16-04-2024 2 minuten
Lees meer
Artikel

Het verbeteren van de Haagse dienstverlening aan ondernemers

04-04-2024 3 minuten
Lees meer