Actueel / Traineeship

Morgens lanceert “Jong Morgens” voor Young Professionals

30-08-2021 < 1 minutenLianka Bruijnen

Jong Morgens is de jonge, nieuwe tak van Morgens. Het is een team van jonge talenten die zich inzetten om organisaties in zorg, onderwijs en overheid te ondersteunen bij hun uitdagingen van vandaag, en morgen. Daarbij volgen de talenten een intensief trainingsprogramma en worden zij gecoacht door Morgens-consultants.

Inzet jonge talenten op projecten in zorg, onderwijs en overheid

De talenten van Jong Morgens zijn breed inzetbaar. Zij ondersteunen programma’s en projecten als projectsecretaris, PMO’er, projectleider, adviseur, coördinator, beleidsmedewerker, business analist of communicator. Onze talenten onderscheiden zich door hun hoge ambitie, snelle leercurve en oog voor detail. Zij ontzorgen projectleiders en programmamanagers en voorzien hen van een frisse blik. Dat doen zij met een proactieve houding en veel sensitiviteit.

Zoals je gewend bent van Morgens, brengen de Jong Morgens-talenten energie en plezier in het werk. Met hun enthousiasme en betrokkenheid helpen zij bij het creëren van beweging en draagvlak in een project of organisatie.

Een programma voor én door jonge talenten

In een tweejarig traineeship krijgen de talenten alle kans om te ondernemen. Zij staan zelf aan het roer van het programma en vormen een zelfsturend team. Met dit team van talenten volgen zij een intensief trainingsprogramma en leren zij de Morgens kennis en technieken op het gebied van programma-, project- en verandermanagement. Ook krijgen zij bij elk project intensieve begeleiding en coaching van een ervaren Morgens-consultant.

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Artikel

Projectmanagement met Jong Morgens

30-04-2024 2 minuten
Lees meer
Nieuws

Meld je aan voor onze inhousedag 17 mei!

16-04-2024 2 minuten
Lees meer
Artikel

Vrije opleidingsruimte binnen het Jong Morgens traineeship

29-02-2024 2 minuten
Lees meer
Artikel

Jong Morgens te gast bij Hogeschool Leiden

23-01-2024 2 minuten
Lees meer