Actueel / Team

Maak kennis met Thomas Jochem

15-03-2022 2 minuten

Begin maart is Thomas Jochem begonnen bij Jong Morgens, waar hij met zeven andere trainees ondersteuning biedt bij grote (verander)opgaven in zorg, onderwijs en overheid. Thomas heeft in februari Technische Bestuurskunde in Delft afgerond en is per 1 maart gestart bij Jong Morgens als trainee. Hij begint gelijk aan zijn eerste opdracht bij de ANWB en stelt zich graag aan je voor:

Wat geeft jou motivatie om de uitdagingen van morgen aan te gaan?

“Ik krijg motivatie voor het aangaan van uitdagingen als ik denk aan het beoogde eindresultaat. Na een periode van hard werken en creatieve oplossingen bedenken, kan ik vaak trots en voldaan terug kijken naar de overwonnen uitdaging. Dit kunnen persoonlijke uitdagingen zijn of uitdagingen van andere waar ik bij kan helpen. Het mooie van andere mensen helpen is voor mij de impact die het kan hebben. Vroeger werkte ik op een zeilschool. Daar hield ik mij bezig met het inhoudelijk verbeteren van opleidingen en ontwikkelingstrajecten die beginnend stafleden moesten volgen. In dit traject kon ik hen helpen met hun persoonlijke uitdagingen. Het gaf mij een heel goed gevoel om te zien dat verlegen, onervaren en soms wat onhandige stafleden die dit traject volgden, groeide tot zelfverzekerde instructeurs en leiders die alles onder controle hadden. Tijdens het traineeship hoop ik samen met de andere trainees veel organisaties en mensen te helpen met de uitdagingen van morgen!”

Welke drie dingen ga jij toevoegen aan Jong Morgens?

“Ik neem een creatieve blik, een helpende hand en veel gezelligheid mee!”

Wat weten veel mensen (nog) niet van jou?

“Net als iedereen houd ik van top 40 hitjes (disco, funk of elektronische muziek). Wat veel mensen echter niet weten, is dat ik nog wel eens op mijn gitaar hele harde hardrock uit mijn speakers blaas. Sinds mijn veertiende speel ik elektrische gitaar. Ik speelde ook in een bandje ‘The riverboat shrimps’ waarmee wij regelmatig optraden in kroegen, bruiloften en bandwedstrijden.”

 

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Meer lezen?

In deze artikelen stellen de andere trainees van Jong Morgens zich voor.

Bekijk alle artikelen
Interview

Maak kennis met Kyra Kunst

08-03-2022 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Joline Nijland

05-11-2021 2 minuten
Lees meer
Artikel

Maak kennis met Leanne Schaper

02-02-2022 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Kimberly van Brakel

10-11-2021 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Iris Rienstra

17-11-2021 < 1 minuut
Lees meer