Actueel / Team

Maak kennis met Mieke Wormgoor en Roos Jonkman

18-10-2023 2 minutenMieke Wormgoor en Roos Jonkman

Begin deze maand zijn Mieke en Roos gestart als consultants bij Jong Morgens. Net als Nikita, Inge, Elise, Lisa en Merijn zijn zij onderdeel van de derde lichting trainees. Mieke heeft een bachelor Toegepaste Psychologie in Arbeid en Organisatie en werkte daarnaast als CIOS gediplomeerde Crossfit coach. Roos heeft de Master Gezondheidswetenschappen afgerond en heeft naast haar studie ervaring opgedaan als Bron- en Contactonderzoeker. Mieke en Roos stellen zich graag aan je voor:

Wat hoop jij de komende twee jaar te leren bij Jong Morgens?

Mieke: “Ik hoop vooral te leren door te doen en laat me hierbij graag verassen door wat er op mijn pad komt. Ik zou daarin graag willen leren om de juiste vragen te stellen en soms even stil te blijven. Van nature ben ik nieuwsgierig en analytisch en ik hoop dit in de praktijk in te kunnen zetten bij het leren van nieuwe hard skills.”

Roos: “Ik hoop allereerst alle ins en outs van het consultancy vak te leren, zodat ik kan bijdragen aan het oplossen van complexe problemen in het publieke domein. Daarnaast wil ik mijn persoonlijke ontwikkeling naar een nieuwe hoogte tillen. Ik kijk heel erg uit naar het ontmoeten van nieuwe mensen, het delen van kennis en om te groeien als young professional.”

Wanneer ga jij als een raket?

Mieke: “Ik stijg op wanneer iedereen aan boord stapt voor dezelfde missie. Er gaat voor mij niets boven het plezier van een geslaagde teamprestatie. Voor een wedstrijdje ben ik sowieso altijd te porren.”

Roos: “Het idee van ‘als een raket gaan’ gaat voor mij niet alleen over snelheid maar vooral over krachtige vooruitgaan. Dit ervaar ik als ik samenwerk met collega’s om doelen te bereiken en te zien hoe onze inspanning zorgt voor positieve impact in de maatschappij. Daarnaast ga ik als een raket wanneer ik mezelf uitdaag en nieuwe dingen leer, waardoor ik mijzelf blijf ontwikkelen.”

Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Mieke: “Een muur verven in een spannende kleur, daar kwam iets meer bij kijken dan een roller en een likje verf. Een heerlijk rustgevend taakje voor de zondag en mijn hal staat er weer fris bij in het Terracotta. De rest van het huis zal snel volgen!”

Roos: “Ik heb voor het eerst meerdere IKEA-producten in mijn eentje in elkaar gezet. Het koste wat tijd en moeite, maar het resultaat mag er zijn. Sinds een week staat er een volledig ingerichte thuiswerkplek bij mij thuis.”

Bij welk nummer kan jij niet stil blijven zitten?

Mieke: “Bij het nummer: ‘Sorry’ van Justin Bieber zing ik het hardste mee. Sorry not sorry!”

Roos: “Eigenlijk vind ik bijna alle muziek leuk. Mijn Spotify-playlist is een mix van allerlei genres. Een nummer dat altijd goede herinneringen oproept en een glimlach op mijn gezicht tovert, is “Dansen op de Vulkaan” van De Dijk. Zoals de titel al aangeeft, is stilstaan daarbij natuurlijk geen optie.”

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Meer lezen?

In deze artikelen stellen de andere trainees van Jong Morgens zich voor.

Bekijk alle artikelen
Interview

Maak kennis met Merijn, Elise en Gijs

20-12-2023 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Lisa van der Geest en Nikita van Vliet

14-11-2023 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Inge Hendriks

21-06-2023 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Danique de Jong

07-12-2022 2 minuten
Lees meer