Actueel / Team

Maak kennis met Kyra Kunst

08-03-2022 2 minutenKyra Kunst

Kyra Kunst is in maart 2022 gestart bij Jong Morgens, waar zij werd toegevoegd aan de eerste lichting van zes trainees. De trainees zetten zich onder andere in bij het bieden van ondersteuning bij grote (verander)opgaven in zorg, onderwijs en overheid. Kyra is afgestudeerd in Bedrijfskunde en heeft zich vooral gericht op gedrag in organisaties binnen haar studie. Ze stelt zich graag aan je voor: 

Hoe maak jij je klaar voor de uitdagingen van morgen?

Ik sta altijd open voor nieuwe kansen om zo mezelf te blijven ontwikkelen. Hierdoor hoop ik dat ik steeds een betere versie van mijzelf word. Het gezegde van Pipi Langkous pas ik dan ook vaak toe in mijn leven: ”Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Dit doe ik niet alleen op werkgebied, maar ook in het privéleven. Zo heb ik een stukje van de Himalaya beklommen, terwijl ik zes jaar geleden mijn linkerbeen heb verbrijzeld. Lopen zonder spalken in mijn been kan dan ook nooit meer. Niemand had verwacht dat ik ooit nog zo sterk zou worden, laat staan dat ik een berg zou kunnen beklimmen. Maar het is me gelukt!
Door het traineeship hoop ik veel ervaring en kennis op te doen en er zo ook achter te komen waar mijn expertise ligt. Tijdens mijn studie heb ik mij vooral gefocust op gedrag in organisaties, daarvan heb ik nu de meeste kennis. Het lijkt me leuk om hier meer mee te doen en over te leren in mijn werkzaamheden. Ik kijk uit naar het werken in diverse rollen bij verschillende opdrachtgevers om zo nog meer kennis en ervaring op te doen.
Ik beschouw een verandering als iets leuks. Zo stond er ook op het voorblad van mijn scriptie ‘Een verandering is een kracht, ook al ligt de organisatie daardoor voor even helemaal overhoop’. Ik hoop dat ik door mijn positiviteit en enthousiasme mensen in beweging krijg. Dit doe ik natuurlijk niet alleen. Samen met mijn medetrainees en collega’s maken we organisaties klaar voor vandaag en morgen!

Welke drie dingen ga je toevoegen aan Jong Morgens?

Mijn positieve mindset, het durven aangaan van risico’s en mijn focus op ieders welzijn zijn drie belangrijke punten die ik graag meebreng in het team. Samen sta je sterker dan alleen. Zo ook binnen Jong Morgens en bij opdrachtgevers. Afgezien van goede resultaten behalen, is het ook belangrijk dat iedereen zich mentaal goed blijft voelen. Mijn steentje draag ik bij door ook daar voldoende aandacht aan te besteden.

Wat weten veel mensen (nog) niet van jou?

Dat ik het meest ontspan als ik alleen aan het wandelen ben in de natuur en de geur van buiten ruik. Bonus is als ik dan ook nog ergens in de verte een wild dier spot! Of dit nu in de jungle in Nepal is (daar heb ik nog een leuk verhaal over 😉) of op de Veluwe, dat maakt voor mij niks uit. En iets wat ik ook stiekem doe: dansen als ik de afwas doe op mijn jaren 80 afspeellijst. Verder houd ik enorm van gezelligheid en vind ik het leuk om spontane tripjes te plannen. Nog één allerlaatste feitje is dat je mij in de nacht kan wakker maken voor een kom warme tomatensoep, maar zonder balletjes!

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Meer lezen?

In deze artikelen stellen de andere trainees van Jong Morgens zich voor.

Bekijk alle artikelen
Interview

Maak kennis met Joline Nijland

05-11-2021 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Kimberly van Brakel

10-11-2021 2 minuten
Lees meer
Artikel

Maak kennis met Leanne Schaper

02-02-2022 2 minuten
Lees meer
Nieuws

Maak kennis met Luca van Houwelingen

20-09-2021 < 1 minuten
Lees meer