Diensten

Morgens Online Meetings

Steeds meer organisaties schakelen onze hulp in bij het begeleiden van digitale sessies. Daarom hebben we een nieuwe spin-off van Morgens in de markt gezet: Morgens Online Meetings. Met dit nieuwe bedrijf willen we nóg meer digitale bijeenkomsten succesvol begeleiden.

We willen onze klanten ondersteunen bij de transitie naar digitaal werken dat ook post-corona niet meer zal verdwijnen. Morgens biedt een pakket op maat, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften. Zo helpen wij om digitale bijeenkomsten soepel te laten verlopen.

Begeleiding van online meetings met goede organisatie en betrouwbare techniek

Om een digitale bijeenkomst succesvol te laten verlopen is het cruciaal dat de techniek goed georganiseerd is. Morgens maakt gebruik van betrouwbare technische tools. Wanneer we een sessie organiseren, stellen we vast wat de wensen en behoeften zijn per programmaonderdeel. Op basis hiervan maken we een plan op maat. De afgelopen maanden heeft Morgens veel geïnvesteerd, geëxperimenteerd en geleerd. En inmiddels begeleiden wij online meetings van 10 tot 150 deelnemers, van digitale dag- en weekstarts tot trainingen, strategiesessies en seminars.

Energie, creativiteit en professionaliteit in online sessies, dat is wat Morgens Online Meetings brengt. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

We helpen je graag

Wil je meer weten over wat Morgens voor jou kan betekenen bij het ondersteunen van de organisatie van online bijeenkomsten? Neem dan contact op met Jaleesa Goedhoop of Thijs Molenaar.

Mail ons via:

onlinemeetings@morgens.nl

Send an E-mail

Bel ons op:

071 3313 640

Call this number

Of ga naar:

https://online-meetings.nl/

Go to

Online meetings op een creatieve, professionele manier

Creatieve werkvormen

We zetten creatieve werkvormen in waardoor onze online meetings stimuleren tot samenwerking.

Interactie

Interactie is het sleutelwoord: wij laten zien dat digitaal werken wél energie kan geven.

Deskundige begeleiding

We gebruiken de beste digitale tools, zoals Zoom, MS Teams, Google-Meet, Mural en Miro.

Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden