Actueel / Team

Maak kennis met Mitchel Biessen en Jeroen Schilder

11-10-2022 2 minutenMitchel Biessen en Jeroen Schilder

Begin deze maand zijn Mitchel en Jeroen als trainee consultants gestart bij Jong Morgens. Net als Romy en Emma zijn zij onderdeel van de tweede lichting trainees. Mitchel en Jeroen hebben beiden een bachelor Bedrijfskunde gedaan. Mitchel is vervolgens de master Strategy, Advice & Change Management gaan volgen en heeft als werkstudent gewerkt bij de Leprastichting (NLR) als Kwaliteitsmedewerker. Jeroen heeft de Master Management Consulting afgerond en heeft naast zijn studie ervaring opgedaan als recruiter en marketeer. Mitchel en Jeroen stellen zich graag aan je voor:

Wat geeft jou vooruitgangskracht in je werk?

Jeroen: “Dat ik na een dag werken voldaan kan terugkijken op waar ik mij voor heb ingezet. Ik ben erachter gekomen dat de uitdagingen binnen de publieke sector mij het meest aan het hart gaan, vandaar mijn keuze voor Morgens. Daarnaast krijg ik vooruitgangskracht van het leren van nieuwe dingen en me begeven in voor mij nog onbekende situaties.”

Mitchel: “Wat mij vooruitgangskracht geeft is het samenwerken met jonge talenten en collega’s met unieke kennis, verschillende achtergronden en ervaring. Daar word ik enorm enthousiast van. Ik ben ervan overtuigd dat de oprichting van Jong Morgens en de jonge talenten die daaruit voortvloeien de vooruitgangskracht binnen Morgens naar een nog hoger niveau brengt.”

Wat neem jij mee naar Jong Morgens?

Jeroen: “Op persoonlijk vlak een gezonde dosis nieuwsgierigheid en leergierigheid, en tegelijkertijd een bepaalde rust. Daarnaast verwacht ik dat ik tijdens mijn master Management Consultancy een goed gevoel heb ontwikkeld voor hoe de hazen lopen binnen verschillende organisaties. Verder heb ik tijdens mijn studie geleerd welke uitdagingen er bij een rol als consultant komen kijken. Hopelijk gaat me dat van pas komen tijdens mijn eerste opdracht!”

Mitchel: “Met mijn enthousiasme zorg ik voor genoeg energie in het team. Ook kan ik in stressvolle situaties de rust bewaren. En uiteraard mag het aan plezier niet ontbreken. Met humor en spontaniteit zorg ik voor een flinke portie gezelligheid.”

Als je één miljoen euro kreeg om de wereld te verbeteren, wat zou jij doen?

Jeroen: “Lastig… Met één miljoen euro kan je de grote problemen in de wereld helaas niet oplossen. Ik zou het daarom lokaal besteden. Voor het thema kans(on)gelijkheid onder jongeren in het onderwijs heb ik me veel ingezet en dit houdt mij nog altijd bezig. Ik zou middelbare scholen in wijken met een sociaaleconomische achterstand meer budget geven voor de loopbaanoriëntatie van hun leerlingen. Zo kunnen deze scholen voor hun leerlingen een omgeving creëren van waaruit zij een eerlijke(re) kans op de arbeidsmarkt krijgen.”

Mitchel: “We leven de afgelopen jaren in een tijd waar veel verschrikkelijke dingen gebeuren en waar veel mensen de dupe van zijn. Om in het nieuws te lezen dat kinderen niet de mogelijkheid hebben om in de ochtend een boterham en een glaasje melk te drinken, dat gaat mij aan het hart. Gelukkig zijn er prachtige initiatieven gestart om ervoor te zorgen dat kinderen in de ochtend met een gevulde maag naar school kunnen gaan. Deze initiatieven hebben die één miljoen euro hard nodig.”

Op welk hitje kan jij het best dansen?

Jeroen: “Ik ben van nature niet zo’n danser. Waar je mij in de kroeg wel in beweging mee krijgt zijn meezingers als ‘Sweet Caroline’ van Neil Diamond.”

Mitchel: “Geef mij een lekker koud biertje en een plekje op het terras in de zon, dan ben ik helemaal in mijn element. Op die momenten denk ik vaak dat ik de sterren van de hemel kan dansen. Al helemaal als het nummer ‘Zomer in mijn bol’ van André Hazes door de speakers te horen is.”

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Meer lezen?

In deze artikelen stellen de andere trainees van Jong Morgens zich voor.

Bekijk alle artikelen
Interview

Maak kennis met Merijn, Elise en Gijs

20-12-2023 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Lisa van der Geest en Nikita van Vliet

14-11-2023 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Mieke Wormgoor en Roos Jonkman

18-10-2023 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Inge Hendriks

21-06-2023 2 minuten
Lees meer