Actueel / Team

Maak kennis met Lisa van der Geest en Nikita van Vliet

14-11-2023 2 minutenLisa van der Geest en Nikita van Vliet

Begin deze maand zijn Lisa en Nikita gestart als consultants bij Jong Morgens. Net als Mieke en RoosInge, Elise en Merijn zijn zij onderdeel van de derde lichting Jong Morgens consultants. Lisa heeft een achtergrond in Internationale Betrekkingen en Nikita heeft de master Beleid, Communicatie en Organisatie afgerond. Lisa en Nikita stellen zich graag aan je voor:

Wat hoop jij de komende twee jaar te leren bij Jong Morgens?

Nikita: “Ik hoop de komende twee jaar meer te leren over het reilen en zeilen van organisaties in zorg, onderwijs en overheid. Daarnaast hoop ik veel over mezelf en mijn rol als consultant te leren, zodat ik mijn kwaliteiten op de juiste manier kan inzetten om de uitdagingen van organisaties aan te pakken. Door met veel verschillende mensen samen te werken, in verschillende organisaties mee te draaien en nieuwe dingen te doen, verwacht ik veel te leren!”

Lisa: “Ik hoop vooral te leren waar mijn interesses en krachten liggen binnen de consultancy en binnen Morgens. In mijn eerste weken hier is het me opgevallen dat er een grote variatie aan expertises en favoriete werkvormen is bij de consultants, en ik ben heel benieuwd hoe ik mijn eigen weg hierin ga vinden. De afwisseling in opdrachten en opdrachtgevers binnen het traineeship is hier gelukkig perfect voor!”

Wanneer ga jij als een raket?

Nikita: “Ik ga als een raket als alle betrokkenen enthousiast zijn over de aanpak en uitvoering en er resultaten geboekt worden die een positieve impact hebben op de maatschappij. Daarnaast geeft samen complexe vraagstukken omvormen tot positieve uitdagingen mij veel energie!”

Lisa: “Als ik samen mag werken met leuke, gemotiveerde mensen! Ik ben een ontzettende sportfanaat en krijg super veel energie van teamgenoten waarmee ik helemaal ergens voor kan gaan. Ik kijk dan ook heel erg uit naar alle leuke samenwerkingen die mij in de komende twee jaar te wachten staan.”

Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Nikita: “Ik ben laatst voor het eerst gaan paragliden in het dorp waar ik woon. Het stond al jaren op de planning, maar is nu eindelijk gebeurd! Het was heel gaaf en bijzonder (en stiekem ook best spannend) om alles van bovenaf te zien en te zweven door de lucht.”

Lisa: “In augustus ben ik voor het eerst gaan jetskiën, iets wat me altijd al heel vet leek om te doen. We konden vanuit een klein baaitje vlakbij Nice in twee uur helemaal langs Monaco naar de Frans-Italiaanse grens varen. Best pittig en vermoeiend, maar echt super gaaf!”

Bij welk nummer kan jij niet stil blijven zitten?

Nikita: “Bij de klassieker ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis. De tekst van dit lied kan ik dromen, al lukt het me helaas nog steeds niet altijd om op het juiste moment te klappen…”

Lisa: “Dat zijn er echt ontzettend veel! Ik luister het liefst van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat muziek en heb tientallen playlists, waaronder een party playlist. Zo gaan bij mij thuis de voetjes altijd van de vloer bij Leven van Maan, maar kan ik Only Girl (in the World) van Rihanna en Lay All Your Love On Me van ABBA ook zeker niet vergeten!”

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Meer lezen?

In deze artikelen stellen de andere consultants van Jong Morgens zich voor.

Bekijk alle artikelen
Interview

Maak kennis met Merijn, Elise en Gijs

20-12-2023 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Mieke Wormgoor en Roos Jonkman

18-10-2023 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Inge Hendriks

21-06-2023 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Danique de Jong

07-12-2022 2 minuten
Lees meer