Actueel / Team

Maak kennis met Kimberly van Brakel

10-11-2021 2 minuten

In september is Kimberly van Brakel gestart bij Jong Morgens, waar zij met vier andere trainees ondersteuning biedt bij grote (verander)opgaven in zorg, onderwijs en overheid. Kimberly heeft het afgelopen jaar haar afstudeerstage  van de master Management, Policy and Entrepreneurship in Health and Life Sciences bij Morgens volbracht en is hierna gestart als Jong Morgens trainee. Inmiddels is zij begonnen met haar eerste opdracht in het hart van de Covid Pandemie bij de GGD GHOR. Kimberly stelt zich graag aan je voor:

Hoe maak jij je klaar voor de uitdagingen van morgen?

“In de aankomende twee jaar wil ik graag mijzelf ontwikkelen door te begrijpen wat mensen in verschillende organisaties en sectoren drijft om samen te werken aan de toekomst. In deze steeds complexere wereld hoop ik dat wij telkens de verbinding met elkaar blijven vinden. Tijdens mijn eerste opdracht bij GGD GHOR – Covid Programma Organisatie leer ik hoe belangrijk het is om juist samen uitdagingen te lijf te gaan. En precies op dit gebied zou ik graag mijn steentje willen bijdragen. Door de combinatie van in de praktijk werken en het Jong Morgens traineeship ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste handvatten ontwikkel om echt te kunnen helpen met een verandering brengen en verbinding te vinden. Op deze manier bereid ik mij samen met mijn medetrainees en de klant voor op de toekomst van morgen.”

Welke drie dingen ga je toevoegen aan Jong Morgens?

“Wat ik graag zou willen toevoegen is de balans tussen spontaniteit, out of the box denken en daarmee risico durven nemen aan de ene kant, en anderzijds structuur en helderheid om alle wilde plannen ook te kunnen realiseren. Daarnaast hoop ik ook een open en positieve sfeer te kunnen brengen zodat wij echt als team met elkaar kunnen groeien.”

Wat weten veel mensen (nog) niet van jou?

“Je kunt mij dag en nacht bereid krijgen om mee te gaan op een vakantie of een tripje te maken. Zo kan ik vandaag besluiten om morgen eropuit te gaan. Hoe gekker hoe beter. Wat mij extra blij maakt is een beetje zon. Ik vind spontaan eropuit gaan en nieuwe dingen doen het leukste wat er is. Maar ik moet daarbij toegeven dat een tripje naar het koffietentje om de hoek soms ook al telt als een kleine vakantie. Zo blijft het leven altijd een verrassingsfeestje.”

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Meer lezen?

In deze artikelen stellen de andere trainees van Jong Morgens zich voor.

Bekijk alle artikelen
Interview

Maak kennis met Joline Nijland

05-11-2021 2 minuten
Lees meer
Nieuws

Maak kennis met Luca van Houwelingen

20-09-2021 < 1 minuut
Lees meer
Artikel

Maak kennis met Leanne Schaper

02-02-2022 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Kyra Kunst

08-03-2022 2 minuten
Lees meer