Actueel / Team

Maak kennis met Iris Rienstra

17-11-2021 < 1 minuut

In 2020 startte Iris Rienstra bij Morgens als onderzoek stagiair. Sindsdien heeft zij zich met name gericht op de ontwikkelingen rondom waardegedreven zorg en de betekenis daarvan voor Nederlandse ziekenhuizen. Inmiddels is Iris afgestudeerd in Gezondheidswetenschappen en Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health & Life sciences. In oktober is ze met enthousiasme gestart in het team van trainees. Ze stelt zich graag aan je voor:

Hoe maak jij je klaar voor de uitdagingen van morgen?

“Dat doe ik door continu te leren, de actualiteit te volgen en vooral door open te staan voor verandering. Ik zie verandering als iets leuks, wat kan leiden tot goede situaties. Door het omarmen van verandering kunnen we sneller en makkelijker inspelen op uitdagingen die we tegenkomen. Daarnaast vind ik het belangrijk om er gewoon voor elkaar te zijn. Het meeste bereiken we namelijk met elkaar. Wanneer je elkaar versterkt komt iedereen er een stukje beter uit. Ik kijk dan ook uit naar twee leerzame en leuke jaren met mijn medetrainees!”

Welke drie dingen ga je toevoegen aan Jong Morgens?

“Denken in kansen en mogelijkheden, een meedenkende blik en veel enthousiasme en energie om gewoon te doen!”

Wat weten veel mensen (nog) niet van jou?

“Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren. Dat ervaar ik binnen mijn werk, maar ook daarbuiten. Zo probeer ik al een tijdje om te leren surfen en long-boarden, ben ik kortgeleden gestart met een cursus ’teken je dag’ en ben ik aan het leren over wijnsmaken, gebieden en soorten. Als ik boeken lees doe ik dat over heel uiteenlopende onderwerpen, van organisatie naar literatuur, tot de standen van de maan. Ik word blij van nieuwe dingen en door steeds te leren hoop ik een zo open mogelijke houding naar de buitenwereld toe te hebben.”

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Meer lezen?

In deze artikelen stellen de andere trainees van Jong Morgens zich voor.

Bekijk alle artikelen
Interview

Maak kennis met Merijn, Elise en Gijs

20-12-2023 3 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Lisa van der Geest en Nikita van Vliet

14-11-2023 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Mieke Wormgoor en Roos Jonkman

18-10-2023 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Inge Hendriks

21-06-2023 2 minuten
Lees meer