Actueel / Ons team

Maak kennis met Inge Hendriks

21-06-2023 2 minuten

In Juni 2023 is Inge gestart bij Jong Morgens als onderdeel van de derde lichting trainee consultants. Zij heeft een achtergrond in biomedische wetenschappen en farmacie. Daarnaast heeft zij afgelopen jaar als auditor ervaring opgedaan met het analyseren van processen en het maken van verbetervoorstellen. De komende tijd zal zij zich samen met de andere aanstormende talenten gaan richten op (verander)opgaven binnen zorg, onderwijs en overheid.

Wat geeft jou vooruitgangskracht in je werk?

Het geeft mij veel energie om te weten dat we bij Jong Morgens echt een verschil proberen te maken. Ik wil graag een positieve impact hebben op de maatschappelijke sector door bij te dragen aan het verbeteren van processen en resultaten binnen allerlei verschillende organisaties. Bovendien krijg ik enorm veel vooruitgangskracht van nieuwe dingen leren en mezelf ontwikkelen!

Wat neem jij mee naar Jong Morgens?

Ik neem een goede dosis enthousiasme, nieuwsgierigheid en leergierigheid met mij mee. Ik heb ervaring in de zorg, procesverbetering en datawetenschap. Dit gaat mij helpen om met een scherpe analytische blik de uitdagingen en problemen op te lossen die bij Jong Morgens op mijn pad komen.

Als je één miljoen euro kreeg om de wereld te verbeteren, wat zou jij doen?

Dat is een lastige vraag! Ik zou graag willen bijdragen aan een blijvende verbetering van het milieu en/of dierenwelzijn. Ik zou dit doen door te investeren in nieuwe oplossingen die hierbij kunnen helpen. Zo zijn er heel veel initiatieven om het koraal te redden, plastic te verminderen, de veehouderij en visserij duurzamer en diervriendelijker te maken. Met één miljoen kom ik helaas niet heel ver, maar alle beetjes helpen.

Op welk hitje kan jij het beste dansen?

Als ik moet kiezen, dan ga ik toch voor Stormvogel van de band Jungle by Night. Vooral live is hier heel goed op te dansen. Maar eerlijk gezegd kan ik overal op dansen als de sfeer maar goed is!

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Maak kennis met Danique de Jong

07-12-2022 2 minuten
Lees meer

Maak kennis met Wouter Gerritsen

27-10-2022 2 minuten
Lees meer

Maak kennis met Mitchel Biessen en Jeroen Schilder

11-10-2022 2 minuten
Lees meer

Maak kennis met Emma van Eeghen en Romy van den Dungen

16-09-2022 2 minuten
Lees meer