Markten

Onze werkgebieden

We dragen bij aan het toekomstklaar maken van onze klanten in de zorg, overheid en onderwijs. Met een gerichte aanpak geven we de vooruitgangskracht die nodig is voor de uitdagingen van Morgen.

Verandermanagement

Morgens heeft brede ervaring in de zorg met opdrachten bij ziekenhuizen en GGZ, zorgorganisaties in de langdurige zorg, GGD’en, landelijke koepelorganisaties en regionale samenwerkingsorganisaties.

Lees meer

Procesverbetering

We zien veel ontwikkelingen in overheidsorganisaties, zoals samenwerkingen tussen organisaties op organisatie-overschrijdende vraagstukken, toenemende digitale dienstverlening en meer oriëntatie op de burger als klant. Morgens begeleidt overheidsorganisaties om zich voor te bereiden op de toekomst met:

Lees meer

Projectmanagement

Het onderwijs van Morgen is in staat om zich constant te verbeteren. Zo’n organisatie vraagt om sterk leiderschap, eigenaarschap van medewerkers en vertrouwen om samen te werken. Wij begeleiden onderwijsinstellingen bij veranderingen en het versterken van vooruitgangskracht door:

Lees meer

Onze aanpak

Hoe gaan de mensen van Morgens te werk? Waarin onderscheidt Morgens zich van andere adviesbureaus? In deze video vertellen klanten en consultants over opdrachten bij Hogeschool Inholland, het Bravis ziekenhuis en Regio Deal.