Markten / Zorg

Morgens in de zorg

De zorgsector staat voor grote uitdagingen. De toenemende zorgvraag, technologische ontwikkelingen in combinatie met de huidige arbeidsmarktkrapte, dwingt zorgorganisaties tot veranderen. Morgens helpt bij het maken van strategische keuzes, digitale transitie en netwerksamenwerking. Ook zijn we actief in regionale en landelijke koepelorganisaties en programma’s. Altijd met als doel een toekomstbestendige zorgsector te creëren voor zowel patiënt, cliënt als zorgverlener.​

Morgens maakt de zorg toekomstklaar

Onze diensten in de zorg

De consultants en project-/programmamanagers van Morgens zijn maatschappelijk betrokken en uitstekend toegerust om programma’s en transities te begeleiden op het gebied van:

Door technologie gedreven veranderingen en digitalisering

Onze focus ligt op de organisatorische kant van digitale en technologische vooruitgang. Hoe krijgen het werkend en realiseren we baten?

Lees meer

Netwerksamenwerking

Met een succesvolle netwerksamenwerking worden alle organisaties sterker.

Lees meer

Strategievorming

Voor Morgens zijn twee zaken cruciaal: het realiseren van een toekomstbestendige strategie én intern en extern draagvlak om deze strategie te realiseren.

Lees meer

Organisatietransitie

Met Lean en Agile transities helpen wij organisaties iedere dag te verbeteren.

Lees meer

Datagedreven transformaties

Datagedreven organisaties weten informatie om te zetten in Vooruitgangskracht: het effectief gebruiken van de informatie om morgen sterker te zijn dan vandaag.

Lees meer

De vooruitgangskracht van Morgens

Onze toegevoegde waarde in de zorg

Betere kwaliteit van zorg en lagere kosten

Met onze diepgaande kennis van Lean en Agile begeleiden wij zorgorganisaties bij het continu verbeteren binnen de snel veranderende omgeving.

Zorgverlener centraal

Wij betrekken zorgverleners actief in het veranderproces met behulp van creatieve en interactieve werkvormen.

Samenwerking en gegevensuitwisseling

Wij helpen zorgorganisaties beter samenwerken binnen en buiten hun eigen muren, gesteund door onze kennis over digitale gegevensuitwisseling.

Digitalisering en datagedreven werken

Wij ondersteunen zorgorganisaties bij de realisatie van hun digitale agenda en hun transitie naar datagedreven werken.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak binnen ziekenhuizen en de GGZ? Neem dan contact op met Frank van Berkel. Voor meer informatie over onze aanpak in de langdurige zorg, regionale samenwerkingsorganisaties, datagedreven werken en digitalisering in de zorg kun je contact opnemen met Petra van Zeeland.

Andere medewerkers binnen de zorg