Actueel / Team

Maak kennis met Merijn, Elise en Gijs

20-12-2023 3 minutenMerijn van Beek en Elise de Reu

In oktober zijn Merijn, Elise en Gijs gestart als consultants bij Jong Morgens. Net als Lisa, Nikita, Mieke, Roos en Inge, zijn zij onderdeel van de derde lichting Jong Morgens consultants. Merijn heeft een achtergrond in politieke geschiedenis en psychologie, Elise heeft een een brede achtergrond met kennis uit zowel de gezondheidswetenschappen, bestuurskunde en zorgethiek en Gijs heeft geneeskunde gestudeerd. Merijn, Elise en Gijs stellen zich graag aan je voor:

Wat hoop jij de komende twee jaar te leren bij Jong Morgens?

Merijn: “De komende twee jaar staan voor mij in het teken van professionele ontwikkeling. Ik hoop te kunnen oefenen met verschillende rollen bij organisaties in de zorg, onderwijs en overheid. Daarnaast lijkt het mij leerzaam om de diverse trainingen die wij krijgen praktisch gevolg te geven bij opdrachtgevers.”

Elise: “Ik hoop de aankomende twee jaar het vakgebied consultancy beter te leren kennen, specifiek binnen organisaties in het onderwijs, de zorg en de overheid. Daarnaast staan deze twee jaar in het teken van professionele groei en wil ik mezelf als consultant ontwikkelen en ontdekken waar mijn interesses en sterke punten liggen. Ook kijk ik er naar uit om via de trainingen die we krijgen mijn hard en soft skills te verbeteren.”

Gijs: ”Ik ben al na twee weken bij drie verschillende projecten begonnen, daar leer ik nu al ontzettend veel van. In de komende twee jaar wil ik mij verdiepen in complexe zorgvraagstukken en hoe ik daar als consultant op mijn manier een bijdrage aan kan leveren. Ik kan hier mijn interesses en kennis in de komende twee jaar verbreden en kijk vooral uit naar de leiderschap trainingen die we met onze Jong Morgens lichting gaan volgen.”

Wanneer ga jij als een raket?

Merijn: “Ik ga als een raket wanneer ik in samenwerking met collega’s een complexe vraag kan vertalen naar praktische oplossingen. Ik krijg er energie van als ik waarde aan een organisatie kan toevoegen door met oplossingen te komen die niet alleen oog heeft voor de organisatie maar ook het individu.”

Elise: “Als een raket gaan is voor mij vooruitgangskracht; samen met andere werken aan uitdagingen, samen stappen vooruit zetten en daarmee een positieve impact op de maatschappij hebben. Daar krijg ik energie van en ga ik als een raket.”

Gijs: ”Ik krijg heel veel energie van het samenwerken met alle leuke collega’s op de verschillende projecten. Ik merk dat ik echt als een raket ga als we de koppen bij elkaar moeten steken om een ingewikkeld probleem op te lossen of om een mooie strategie te bedenken.”

Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Merijn: “Ik heb afgelopen maand voor het eerst geklust aan een woning. Het is wel duidelijk geworden dat ik twee linkerhanden heb. ”

Elise: “Ik ben afgelopen zomer verhuisd en woon voor het eerst in m’n eentje. Inmiddels heb ik er een heerlijk thuis van gemaakt en geniet ik dagelijks van een prachtig uitzicht over Rotterdam.”

Gijs: ”Ik heb laatst voor het eerst meegedaan aan de bruggenloop in Rotterdam, echt een gaaf evenement in de voorbereiding op de halve marathon van Den Haag waar ik met een groep vrienden voor train. Verder ben ik een maand geleden begonnen aan een deeltijd master bedrijfskunde. Waar voor iemand met een achtergrond in de geneeskunde sowieso alles nieuw is.”

Bij welk nummer kan jij niet stil blijven zitten?

Merijn: “Ik ben inmiddels een aantal keer bij concerten van de Britse band Jungle geweest en dat was altijd een feestje, dus ik ga voor het nummer Keep Moving van, je raadt het al, Jungle.”

Elise: “Stil zitten doe ik niet graag, het maakt me dan ook niet veel uit welke muziek op staat. Als de klassiekers van Beyoncé opstaan, zoals ‘Who Run The World’ dan zit ik zéker niet stil.”

Gijs: ”Born To Be Alive van Patrick Hernandez. Ook wel bij een heleboel andere nummers maar van Born To Be Alive krijg ik echt zin om helemaal los te gaan.”

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Meer lezen?

In deze artikelen stellen de andere consultants van Jong Morgens zich voor.

Bekijk alle artikelen
Interview

Maak kennis met Lisa van der Geest en Nikita van Vliet

14-11-2023 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Mieke Wormgoor en Roos Jonkman

18-10-2023 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Inge Hendriks

21-06-2023 2 minuten
Lees meer
Interview

Maak kennis met Danique de Jong

07-12-2022 2 minuten
Lees meer