Actueel / Team

Maak kennis met Joline Nijland

05-11-2021 2 minuten

In oktober is Joline Nijland gestart bij Jong Morgens, samen met vier andere trainees biedt zij ondersteuning bij grote (verander)opgaven in zorg, onderwijs en overheid. Joline is afgestudeerd in bedrijfskunde met een specialisatie in leiderschap en verandermanagement. Inmiddels is zij gestart bij twee opdrachtgevers. Zo ondersteunt zij een organisatieontwikkelingstraject bij de pabo van Avans Hogescholen en heeft ze de rol van PMO gedurende een pilot bij de Haagse Hogeschool. Twee uiteenlopende opdrachten met een hoop uitdaging. Joline stelt zich graag aan je voor:

Hoe maak jij je klaar voor de uitdagingen van morgen?

“Door zoveel mogelijk het gesprek aan te gaan. Elkaars visie en standpunten helder krijgen. En altijd het overzicht proberen te behouden van welke concrete uitdagingen er liggen om daarop in te kunnen spelen. Verder hoop ik dat het lukt om gedurende mijn traineeship in alle sectoren waarin Jong Morgens actief is (zorg, onderwijs en overheid) een opdracht te kunnen doen. Op deze manier kan ik ontdekken wat het beste bij mij past en waarin ik het meest kan betekenen om organisaties een stukje beter te maken voor de uitdagingen van morgen! Ik zet me graag in voor het creëren van goede communicatie en een prettige en efficiënte samenwerking. Aangezien ik erin geloof dat een goede samenwerking en een duidelijk begrip van- en voor organisatieverandering de basis is om organisatieontwikkelingen te laten slagen.”

Welke drie dingen ga je toevoegen aan Jong Morgens?

“Een helpende hand waar nodig, heldere communicatie en vooral veel enthousiasme om aan de slag te gaan samen met mijn medetrainees bij de klant en om het Jong Morgens traineeship verder te ontwikkelen.”

Wat weten veel mensen (nog) niet van jou?

“Ik word er altijd blij van om naar een tuincentrum te gaan. Ik kan daar soms wel uren rondlopen. Rondkijken naar alle leuke planten en andere decoratieve spullen voor in huis. Daar kan ik echt van genieten. Ik ben ook een enorme Kerst-fan. Dus rond deze periode, als de tuincentra helemaal zijn omgebouwd tot een groot winter wonderland, is het echt een uitje voor mij. De gezellige verlichting en mooi versierde kerstbomen maken mijn dag helemaal goed.”

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Benieuwd naar de andere Jong Morgens trainees?

Wij stelden een aantal vragen aan de Jong Morgens talenten om ze beter te leren kennen. Maak kennis via deze artikelen.

Bekijk alle artikelen
Nieuws

Maak kennis met Luca van Houwelingen

20-09-2021 < 1 minuut
Lees meer