Wil jij werken bij Jong Morgens?

Solliciteer dan hier!

Voor Young Professionals

Ben jij ons volgende Jong Morgens talent?

Als Jong Morgens talent maak jij met jouw frisse blik onze klanten in zorg, overheid en onderwijs klaar voor de uitdagingen van morgen. Je wilt aanpakken, ondernemen en jezelf ontwikkelen. Dit doe jij samen met jouw medetalenten met wie je het Morgens ontwikkelprogramma doorloopt.

Tegelijkertijd heb je volop de ruimte om zelf te innoveren en jouw pad bij Jong Morgens vorm te geven. Als Jong Morgens talent adviseer en ondersteun jij organisaties als projectsecretaris, PMO’er, projectleider, adviseur, onderzoeker, coördinator, business analist of communicator.

Wat kun je als Jong Morgens consultant verwachten?

  • Kennis en ervaring opdoen in opdrachten bij verschillende organisaties in zorg, onderwijs of overheid;
  • Jezelf in hoog tempo ontwikkelen;
  • Begeleiding en coaching van ervaren Morgens-consultants;
  • Ruimte voor ondernemen en innoveren;
  • … samen met jouw eigen team van Jong Morgens talenten.

Het Jong Morgens ontwikkelpad

Een tweejarig programma waarin jouw ontwikkeling centraal staat

september

2022

Aan de start van jouw ontwikkeling maak je kennis met Morgens en jouw mede trainees. Zij vormen de basis van jouw ontwikkeling. Tijdens de kick off dag leer je elkaar beter kennen en is er aandacht voor het team dat jullie vormen. Daarnaast maak je kennis met jouw begeleider. Niet zomaar natuurlijk, we doen dat allemaal op de Morgens manier.

oktober

2022

Als Jong Morgens talent zal je direct aan de slag gaan op opdrachten. Je leert hoe je projecten aanpakt, welke handigheden je hierin kan gebruiken en hoe je goed jouw rol pakt. Je wordt gecertificeerd in IPMA projectmanagement en behaalt de Lean Yellow Belt. Ook starten we met de intervisie voor jou en je mede trainees.

februari

2023

Morgens helpt organisaties continu te verbeteren en onderscheid zich door haar aandacht voor zowel mens als organisatie. Jij straks ook met de interne trainingen van de Morgens Academy die starten. Denk aan een training verandermanagement, Lean, klantreizen, datagedreven werken en nog veel meer.

juli

2023

Naast harde skills is er ook voldoende ruimte om jouw zachte skills te ontwikkelen. Want wie ben jij eigenlijk als persoon? Wat maakt jou uniek? Welke valkuilen kom jij tegen? Dit ontdek je tijdens een 2-daagse ontwikkeltraining op locatie met je mede trainees. Ook een mooie kans om jullie band nog sterker te maken!

september

2023

Na de zomer gaan we meteen weer van start met het vervolg van de Morgens Academy trainingen. De basis heb je onder de knie, nu is het tijd voor verdieping op een aantal methodieken en thema's. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een aantal trainingsdagen zelf in te vullen met jouw mede trainees. Op basis van jullie behoeften en ontwikkelpad. Je staat vanaf nu echt zelf aan het roer van jouw ontwikkeling.

augustus

2024

Na 2 jaar zit jouw traineeship erop. Je hebt een volle rugzak aan ervaring en kennis om te in te zetten in je volgende projecten. Je weet nu een stuk beter wie je bent, wat je kan en wat je wil. Je kijkt er naar uit dit verder te ontdekken in een sector van jouw voorkeur. Daarbij heb je een hecht netwerk aan mede trainees waar je op kunt terugvallen.

Iets voor jou?

Op dit moment is de vacature voor het traineeship van Jong Morgens gesloten. Vanaf mei kun je weer solliciteren voor het traineeship, met als startdatum september 2022. Kijk voor andere vacatures op onze vacaturepagina!