Actueel / Ons team

Maak kennis met Leon Heesen

27-10-2021 2 minutenLeon Heesen

In oktober is Leon Heesen aan de slag gegaan bij Jong Morgens. Samen met vier collega’s start hij in het kersverse Jong Morgens consultancy traineeship. Tijdens dit traineeship bieden jonge talenten ondersteuning bij grote (verander)opgaven in zorg, onderwijs en overheid. De eerste halte is voor Leon bij het Buurtteam Nieuw-West in Amsterdam. Daar is hij het liefste bezig om met zijn voeten in de klei ideeën om te toveren tot realiteit. Vol energie doorpakken is iets wat hem erg blij maakt. Hij stelt zich graag aan je voor:

Hoe maak jij je klaar voor de uitdagingen van morgen?

“Elke ervaring is anders, of dat nu vandaag is of morgen. Voor de meeste uitdagingen die ik vandaag ervaar, kan ik snel een oplossing vinden. Ik vind het dan ook hartstikke fijn als ik gelijk aan de slag kan. Zo kan ik mijn instelling om creatieve oplossingen te vinden direct in de praktijk toepassen! De uitdagingen van morgen zie ik terug in complexe problemen met meerdere actoren. Het type waar je niet direct een oplossing voor vindt. Momenteel zal ik dit soort problemen met veel vallen en opstaan aanpakken, maar ik ben ook blij dat ik hier meer structuur in leer aan te brengen tijdens het traineeship. Aan de hand van een groot aantal trainingen ga ik mijn kwaliteiten daarin verder ontwikkelen. Om zo ook complexere uitdagingen aan de hand van een nette structuur te voorzien van hun welverdiende oplossing. Dat doe ik dat niet alleen, maar met een gedreven groep enthousiaste trainees en met veel leuke Morgens collega’s.”

Welke drie dingen ga je toevoegen aan Jong Morgens?

“Een nuchtere oplossingsgerichte blik, een volle bak aan energie en een heldere manier van communiceren.”

Wat weten veel mensen (nog) niet van jou?

“Koeien maken mij enorm blij! Zo kunnen de dames in de wei, op het moment dat je er met de trein langs rijdt, een lach van oor tot oor op mijn gezicht toveren. Dat levert nog wel eens verbaasde gezichten op van de medereizigers. Mijn vriendin wist goed in te spelen op deze excentrieke liefhebberij en heeft mij voor mijn verjaardag een sessie koeknuffelen cadeau gegeven. Ze heeft mij nog nooit zo gelukkig gezien als die dag!”

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Meer lezen?

In deze artikelen stellen de andere trainees van Jong Morgens zich voor.

Bekijk alle artikelen

Maak kennis met Danique de Jong

07-12-2022 2 minuten
Lees meer

Maak kennis met Wouter Gerritsen

27-10-2022 2 minuten
Lees meer

Maak kennis met Mitchel Biessen en Jeroen Schilder

11-10-2022 2 minuten
Lees meer

Maak kennis met Emma van Eeghen en Romy van den Dungen

16-09-2022 2 minuten
Lees meer