Actueel / Ons team

Maak kennis met Annebel Smit

11-05-2023 2 minutenDanique de Jong

In april 2023 is Annebel gestart bij Jong Morgens als onderdeel van de tweede lichting trainees. Zij heeft hiervoor de master Applied Cognitive Psychology aan de Universiteit Leiden succesvol afgerond. Als trainee zal zij zich samen met de andere aanstormende talenten gaan richten op (verander)opgaven binnen zorg, onderwijs en overheid. Annebel gaat in haar eerste opdrachten aan de slag met klantreizen. Zij stelt zich graag aan je voor:

Wat geeft jou vooruitgangskracht in je werk?

“Ik krijg veel energie van mezelf blijven ontwikkelen en het leren van nieuwe dingen. Ook buiten mijn vakgebied om heb ik veel interesse in verschillende onderwerpen waar ik mij in kan vastbijten. Zo heb ik bijvoorbeeld een keer een cursus data analytics met Python gevolgd. Ook vind ik het leuk om te experimenteren met verschillende methodieken in projecten. Tot slot kijk ik graag terug naar behaalde doelen, om mij vervolgens weer te kunnen richten op de toekomst.

Wat neem jij mee naar Jong Morgens?

“Ik neem een open, maar sterk analytische blik mee waar ik vanuit meerdere perspectieven complexe problemen en processen bekijk. Vanuit mijn academische achtergrond ben ik opgeleid om naar de menselijke factor te kijken. Gedragsverandering in organisaties is dan ook iets waar ik graag aan mee werk. Als trainee consultant hoop ik mijn ervaring en kennis in verschillende sectoren en projecten in te kunnen zetten, waardoor ik mijn vaardigheden in de praktijk nog verder ontwikkel”.

Als je één miljoen euro kreeg om de wereld te verbeteren, wat zou jij doen?

“Oeh, dat is een lastige vraag. Aangezien ik dierenwelzijn belangrijk vind, zou ik het geld gebruiken om koeien in Nederland op te kopen die normaal gesproken naar het slachthuis zouden gaan. Deze koeien mogen van mij een lang en gelukkig leven leiden, waarbij ze ook nog ingezet zouden kunnen worden voor koeien knuffel therapie. Hier kunnen mensen dus even naar toe om te ontprikkelen van het drukke werkleven”.

Op welk hitje kan jij het best dansen?

‘Hips don’t lie van Shakira blijft natuurlijk wel een klassieker. Hoewel ik van veel verschillende soorten muziek houd, vind ik het moeilijk om echt een danslied te kiezen. Mijn muzieksmaak varieert namelijk van liedjes van Bo Burnham (een cabaretier) tot oldskool rock en metal. Ik ben dus overal wel voor in! “

Kan jouw organisatie wel een Jong Morgens talent gebruiken?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de diensten en talenten van Jong Morgens, dan kun je contact opnemen met Lianka Bruijnen.

Maak kennis met Mieke Wormgoor en Roos Jonkman

18-10-2023 2 minuten
Lees meer

Maak kennis met Inge Hendriks

21-06-2023 2 minuten
Lees meer

Maak kennis met Danique de Jong

07-12-2022 2 minuten
Lees meer

Maak kennis met Wouter Gerritsen

27-10-2022 2 minuten
Lees meer