Actueel / Ons traineeship

Meld je aan voor de inhousedag!

13-04-2022 < 1 minuten

Inhousedag

Datum: 20 mei 2022

Tijd: 13.00 – 17.30

Plaats: ons kantoor in Leiden

De zomer komt steeds dichterbij en zo ook de start van een nieuwe lichting Jong Morgens trainees in september. Wil jij samen met een groep enthousiaste young professionals werken aan leuke en leerzame opdrachten gedurende een tweejarig traineeship? Nu is de kans om alvast met ons kennis te maken en meer te weten te komen over het Jong Morgens traineeship!

Over de Inhousedag

Op 20 mei 2022 organiseren wij de Jong Morgens Inhousedag, waarop we jullie graag meer vertellen over het werken bij Jong Morgens, onze opdrachten en het traineeship. Je gaat zelf ervaren hoe het is om als Jong Morgens consultant aan de slag te gaan en we sluiten af met een borrel. Tijdens de borrel krijg je de mogelijkheid om te spreken met de huidige trainees, de talentbegeleiders en Morgens collega’s. Je kunt hen al je vragen stellen en er is ruimte om elkaar beter te leren kennen.

Over het Jong Morgens traineeship

Als aankomend Jong Morgens trainee ben jij klaar om met jouw frisse blik onze klanten in zorg, overheid en onderwijs klaar te maken voor de uitdagingen van morgen. Je wilt aanpakken, ondernemen en jezelf ontwikkelen. Dit doe je samen met jouw mede talenten met wie je het Morgens ontwikkelprogramma doorloopt. Tegelijkertijd heb je volop de ruimte om zelf te innoveren en jouw pad bij Jong Morgens vorm te geven.

Interesse?

Meld je aan via ons aanmeldformulier. We kijken uit naar je aanmelding en wie weet tot snel op onze inhousedag!

Meld je hier aan!

 

Consultancy in het Groen: De duurzame keuzes van Jong Morgens

27-09-2023 2 minuten
Lees meer

Bijeenkomsten vol creativiteit, plezier en betrokkenheid? Zo pak je dat aan!

14-08-2023 2 minuten
Lees meer

Een dag op stap in de Europese wijk van Brussel

25-05-2023 3 minuten
Lees meer

De voordelen van een traineeship bij Jong Morgens

09-05-2023 3 minuten
Lees meer